Renkaat


PIRELLI • GOODRIDE • NANKANG • SYRON • HANKOOK • AEOLUS


PIRELLI ICE ZERO™ on enemmän kuin rengas. Pirellin teknologia syntyy vuosien kokemuksesta, maksimoiden suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Pirelli testaa tuotteitaan äärimmäisissä olosuhteissa taatakseen aina parhaat tulokset. Kehitetty 40 vuoden kokemuksella ralliautoilusta. Pirellin testimenestyjä ja huippurengas ICE ZERO™ on parasta mitä voit rahalla saada!
PIRELLI WINTER ICECONTROL on kehitetty vastaamaan todellisten talvirenkaiden tiukkoja vaatimuksia. Taatusti turvallinen ja erittäin suorituskykyinen jäällä ja lumella tinkimättä ajomukavuudesta tai ominaisuuksista märällä ja kuivalla alustalla. WINTER ICECONTROL on Pirellin huoleton ratkaisu talven ääriolosuhteisiin.
FORMULA ICE on Pirellin uutuus edullisempaan hintaluokkaan. Formula Ice on kehitetty Pohjois-Euroopassa hankaliin lumisiin ja jäisiin olosuhteisiin. Renkaan erikoiskumiseos yhdistettynä kuusikulmaiseen alumiininastaan takaa erinomaisen turvallisuuden ja ajettavuuden jäällä sekä lumella. Formulassa yhdistyy huokea hinta sekä Pirellin huippuosaaminen!

Goodride on perustettu vuonna 1958 Kiinassa ja on kooltaan maailman kymmenenneksi suurin rengasvalmistaja. Goodride käyttää valmistuksessaan moderneja eurooppalaisia koneita(Fischer, Krupp) sekä samoja laatuvaatimuksia kuin Goodyear, Kumho sekä Yokohama.

Taiwanilainen Nankang on yksi Aasian vanhimmista rengasvalmistajista aloittettuaan toimintansa jo 1940-luvulla. Nankang renkaissa käytetty tietotaito ja teknologia on rengasalan huippua. Nankang on jo pitkään pyrkinyt panostamaan ensisijaisesti renkaidensa laatuun, periaatteena on ollut etteivät Nankang-renkaat vain vastaa, vaan myös ylittävät kaikki nykyajan vaatimukset. Nankang-renkaat kestävätkin vertailun minkä tahansa muun valmistajan renkaisiin. Tästä takeena on Nankangille myönnetyt Ford Companyn Q1 sekä ISO-9001 sertifikaatit.

Nankang KESÄRENKAAT

Nankang TALVIRENKAAT

Syron on saksalainen premium-rengasvalmistaja, jonka tuotteet ovat tunnettuja tinkimättömästä laadustaan ja suorituskyvystään. Syron on erikoistunut korkean nopeusluokan Ultra High Performance renkaisiin, joissa Syronin tuotteet ovat omaa luokkaansa. Kun et halua tinkiä laadusta, vaan tahdot saksalaisen insinööritaidon parhaan tuotteen, valitse Syron-rengas.

Sammon Valtatie 70  33560 Tampere
}

Avoinna: ma - pe 9 - 17